Cos

Ai intrebari? Contacteaza-ne

0727791147

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Despre noi

O echipa tanara si entuziasta la dispozitia dumneavoastra!

STREET STYLE RO  a pornit mai intai ca o simpla idee de a aduce pe piata un nou stil vestimentar, adaptat continuu tendintelor. Ce a fost doar o simpla idee firava, s-a materializat si a crescut in scurt timp pana ce a devenit un adevarat super-magazin cu sute de repere.

STREET STYLE RO va pune la dispozitie o gama extrem de variata de produse fashion, grupate pe diverse categorii, de la training-uri pana la costume elegante, plus incaltaminte pentru toate ocaziile!

Si nu ne oprim aici!

Planurile STREET STYLE RO  sunt sa devina nr 1 pe piata de fashion din Romania si va multumim ca ne ajutati sa ne indeplim acest desiderat!

 

Datele noastre legale le gasiti AICI

Datele noastre de contact le gasiti AICI

Politica noastra generala o gasiti AICI

 

Va multumim,

Echipa STREET STYLE RO

&

Daniel - imaginea companiei noastre :)

Nu ne crede pe cuvant, vezi ce zic clientii nostrii:

Adaugat in Cos
Comanda de $x pentru a beneficia de livrare Gratuita Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Comanda de inca $x pentru Livrare Gratuita Felicitari! Ai livrare Gratuita Free Shipping For Over $x to Cost livrare: Intre 0 si 100 Lei = 20 Lei / Intre 100 si 150 Lei = 15 Lei / Intre 150 si 200 Lei = 10 Lei You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping